Αδερφοί Καραμάζοφ

karamazof

Μαγική στιγμή ανάγνωσης, εκείνη που συνειδητοποιείς το μεγαλείο του συγγραφέα. Εκείνη που δεν χρειάζεται να σου υποδείξει πλέον, σε ποιον χαρακτήρα του βιβλίου του αναφέρεται, αλλά το κατανοείς. Ξεχωρίζεις τα πρόσωπα, τις καταστάσεις, το περιβάλλον.
Μοναδικός εκπρόσωπος αυτής της γραφής ο Φίοντορ Ντοστογιέφσκι, με κορυφαίο το μυθιστόρημα του Αδερφοί Καραμάζοφ.
Εικόνες, πρόσωπα, σχέσεις, ατμόσφαιρες, ήχοι που συνδυάζουν τις πιο ασυμβίβαστες αντιφάσεις. Που αποκαλύπτουν «τον καραμαζοφικό άνθρωπο» που όλοι κρύβουμε μέσα μας, ικανό να κινείται και να βλέπει, ταυτόχρονα ψηλά τον κόσμο των ιδανικών και κάτω τον κόσμο της πτώσης και των πολυαίμακτων παθών του. Τον άνθρωπο που αγωνίζεται να βρει την αγάπη.
«Κόλαση είναι το μαρτύριο του να μην αγαπάει κανείς»
Οι Αδερφοί Καραμάζoφ «ανεβαίνουν» σε σκηνοθεσία της Νατάσας Τριανταφύλλη, διασκευή του Διονύση Καψάλη και πρωτότυπη μουσική της Μόνικας στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης -έναν σκηνικό χώρο, τοπίο και μνημείο, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.
Η επιτυχία που έχει σημειώσει έως τώρα η παράσταση με τα συνεχόμενα sold out, οδήγησε τους συντελεστές να… συνεχίσουν δίνοντας παράταση έως τις 14 Ιουνίου!
Μια παράσταση λοιπόν, για το ταξίδι των ηρώων σε ατμόσφαιρες οριακές. Ένα ταξίδι για το πρόσωπο της Αγάπης, που κρύβεται σε σκοτάδια, όταν θέλει να Αποκαλυφθεί και να Ανακαλυφθεί. Να υπάρξει
Μια αναζήτηση για την αποδοχή της συνύπαρξης του Καλού και του Κακού σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

Παίζουν:
Aντίνοος Αλμπάνης,
Μπάμπης Γαλιατσάτος,
Λάζαρος Γεωργακόπουλος,
Μελέτης Ηλίας,
Λένα Παπαληγούρα,
Βασιλική Τρουφάκου,
Αινείας Τσαμάτης

Φ. Ντοστογιέφσκι
ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΟΦ
Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν
Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα
τηλέφωνο ταμείου: 2103228706
προπώληση: http://www.viva.gr/

Παράταση παραστάσεων έως 14 Ιουνίου

Αφήστε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*