«Μια άλλη πραγματικότητα»

μπαντα

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους γνώριζα…
Δεν είχε τύχει να τους ακούσω…
Το όνομα τους και μόνο, με προκάλεσε «Salto mortale»
Μια μπάντα λοιπόν με αφετηρία την Αχαϊκή πρωτεύουσα, έχει ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της σε αυτό που αποκαλούμε ελληνικό ροκ.
Μουσικές και τα παιξίματά, που ξυπνούν στους μεγαλύτερους, μνήμες ενός «ένδοξου» παρελθόντος, ενώ μυούν και τους νεότερους σε μια… «άλλη πραγματικότητα».
Έτσι λοιπόν οι Salto Mortale μετά την κυκλοφορία 2 digital singles («Η Επόμενη Μέρα»-Απρίλιος 2014, «Το Κορίτσι του Βάλτου»-Ιούνιος 2014) ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα».
Πρόκειται για μία ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή η οποία έχει «κοπεί» και σε CD σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή, κιθάρα), Δημήτρη Μουργελά (μπάσο), Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα).
Έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Puressence, το Μίλτο Πασχαλίδη, με Στόκα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Σταρόβα, το Σωκράτη Μάλαμα, τα Μωρά στη Φωτιά, τον Πέτρο Θεοτοκάτο, τους Απροσάρμοστους και τους Beggar’s Blues Diary ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορα φεστιβάλ (4η Γιορτή Circulo Cooperativa, Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα κ.α.)
Περισσότερες πληροφορίες για τους Salto Mortale στην επίσημη σελίδα τους στο facebook:
https://www.facebook.com/pages/Salto-Mortale/486727344730239?ref=hl

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα. Το εξώφυλλο είναι η απεικόνιση ενός έργου του ζωγράφου Γεράσιμου Γαλιατσάτου.
To EP εκτός από τα 2 singles συμπεριλαμβάνει και ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο «Ταξίδι δίχως τέλος» το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=RuoU61oVeH8

Μπορείτε επίσης να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν ολόκληρο το EP εδώ:
https://saltomortalebandgreece.bandcamp.com/album/ep (επιλέγοντας την τιμή 0€)
Youtube Full Ep Link:
https://www.youtube.com/watch?v=x0OMebj1SIA
Youtube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCfxceaTwhzegkKJg3JdiAMw
SoundCloud:
https://soundcloud.com/salto-mortale-band

https://www.youtube.com/watch?v=RuoU61oVeH8

Αφήστε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*