Γλυκαίνει, αλλά δεν παχαίνει

ekmek

«Εκμέκ» στα τούρκικα σημαίνει ψωμί και μάλιστα εμπλουτισμένο με αυγά ή γάλα και βούτυρο, κάτι σαν γαλλικό μπριός, όπως αναφέρει ο ιστορικός διατροφής Clifford Wright. Το αυθεντικό εκμέκ αποτελείται από μια στρώση του ειδικού αυτού ψωμιού, καϊμάκι (βουβαλίσια κρέμα ή ανθόγαλα) και σιρόπι. Άκρως θρεπτικό, αλλά και παχυντικό γλύκισμα…
Το δικό μας Εκμέκ όμως «γλυκαίνει αλλά δεν παχαίνει»…
Οι ΕΚΜΕΚ απ’ τη Θεσσαλονίκη, μας ταξιδεύουν, τραγουδώντας «γλυκά», ήχους και μουσικές που περνάνε από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και την Ισπανία και με επιρροές από το ακουστικό latin στοιχείο και τη βαθιά ροκ παράδοση.
Με ρομαντικούς και ταυτόχρονα λυρικούς στίχους και με έναν συναρπαστικό συνδυασμό με  την πλούσια live αίσθηση του ρυθμού που διαθέτουν, θα γιορτάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Ο ΦΥΓΑΣ» και θα τη συστήσουν στο κοινό, με τις πρώτες τους ζωντανές εμφανίσεις στο «ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ» στην Αθήνα, στις 30 Νοεμβρίου.
Έχοντας στην υπηρεσία τους τρομπέτες, κλασσικές κιθάρες και ανεξάντλητους ρυθμούς, μιλούν στην καρδιά κάθε λογής… φυγά, είτε συναισθηματικού, είτε υπαρξιακού, είτε γεωγραφικού και ταυτόχρονα  εμπλουτίζουν τις εμφανίσεις τους με  διασκευές από το ελληνικό ρεπερτόριο, τις οποίες ερμηνεύουν με το ιδιαίτερο, αγαπημένο τους στυλ. Ένα στυλ το οποίο θα πρέπει να απολαύσετε επί σκηνής για να το λατρέψετε!

https://www.youtube.com/watch?v=qRm2dbd225c

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ ( με μπύρα ή κρασί )
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club: Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 210 9226975

Αφήστε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*