Στα αζήτητα…

βαλιτσες 1

«Όποιος ψάχνει βρίσκει»…
Τρανό παράδειγμα, όπως αποδείχθηκε, ο κύριος Owens. Αναζητούσε μια επικερδής επιχειρηματική ιδέα και την βρήκε στα… αζήτητα των αεροδρομίων!
Αποσκευές που παρέμεναν «ορφανές» στις αποθήκες των αεροπορικών εταιρειών, έδωσαν στον Doyle Owens και την οικογένεια του, το εισιτήριο προς την επιτυχία. Και αυτό το εισιτήριο το κρατούν ακόμη και σήμερα.
Το 1970, λοιπόν αυτός ο έξυπνος κύριος ζήτησε από μια αεροπορική εταιρεία να του παραχωρήσει τις αποσκευές που βρίσκονταν στα αζήτητα, αφού οι εταιρείες δεν αναζητούν περισσότερο από τρεις μήνες τους κατόχους των απολεσθέντων…
Έτσι και έγινε. Από την Ουάσινγκτον, με ένα μικρό φορτηγό για τις μεταφορές και 300 δολάρια δάνειο, παρέλαβε το εμπόρευμά του και ξεκίνησε την πώληση. Έστησε την επιχείρηση του σε ένα μικρό νοικιασμένο σπίτι.
Unclaimed Baggage Center και η επιτυχία ήταν αστραπιαία! Η επιχείρηση εξελίχθηκε σε ακμάζουσα και αποτελεί έως σήμερα το μοναδικό κατάστημα «χαμένων» αποσκευών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Από τότε έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες. Το μικρό νοικιασμένο σπίτι, έχει μετατραπεί σε μια τεράστια επιχείρηση που καλύπτει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην πόλη του Σκότσμπορο, στην Αλαμπάμα και ανανεώνει συνεχώς το εμπόρευμα του, καθώς έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες.
Το ασυνήθιστο αυτό κατάστημα, όπως ήταν αναμενόμενο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των μέσων ενημέρωσης, αλλά και εκατομμυρίων επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο. Εκεί μπορούν να βρουν τα πάντα!
Η «γη της χαμένης βαλίτσας» λοιπόν, αποτέλεσε τη «γη της Επαγγελίας» για την οικογένεια Owens!

https://www.youtube.com/watch?v=KcHRFxyhBaQ

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.unclaimedbaggage.com/

Αφήστε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*