Το χάμπουργκερ

μπεργκερ

Αν έχετε συνδυάσει τα χάμπουργκερς με γρήγορο και «βρώμικο» φαγητό καιρός να το ξεχάσετε…
Αν είστε λάτρεις των χάμπουργκερς αλλά σπάνια τα προτιμάτε όταν βγαίνετε ραντεβού, μια και σίγουρα παίρνετε παράσημο από κέτσαπ ή μουστάρδα, καιρός να το ξανασκεφτείτε!!
Τα ευχάριστα έρχονται από τη μακρινή Ιαπωνία που, για χάρη της τηλεοπτικής εκπομπής Honma Dekka, μία επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από δύο μηχανικούς και έναν οδοντίατρο, μετά από τέσσερις μήνες σκληρής έρευνας, κατάφεραν να δώσουν την απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα «πώς πρέπει να κρατάμε ένα χάμπουργκερ»
Οι επιστήμονες αφού δημιούργησαν στον υπολογιστή ένα τρισδιάστατο χάμπουργκερ προσπάθησαν να αναλύσουν πώς συνδέονται μεταξύ τους τα διαφορετικά συστατικά και ποιο είναι το ιδανικό κράτημα του χάμπουργκερ για να  το δαγκώσεις…
Οι περισσότεροι το κρατούν βάζοντας τους αντίχειρες στο κάτω μέρος και τα δάχτυλα στην κορυφή, πόσο λάθος είναι…
Οι Ιάπωνες κατέληξαν ότι το ιδανικό  είναι να κρατά κανείς το χάμπουργκερ βάζοντας τους αντίχειρες και τα μικρά δάχτυλα στο κάτω μέρος και χρησιμοποιώντας τα τρία μεσαία δάχτυλα και των δυο χεριών για να συγκρατήσει την κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο, όπως υποστηρίζουν, αποφεύγονται τα ατυχήματα και η διασπορά υλικών.
Επιπλέον, ο οδοντίατρος της έρευνας υποστηρίζει ότι πριν φάμε ένα χάμπουργκερ καλό θα ήταν να ανοιγοκλείσουμε το στόμα μας μερικές φορές για να ζεστάνουμε τους μύες.
Οδηγίες χρήσεως λοιπόν για τη βρώση του χάμπουργκερ… Σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμες αν έχουμε ξεπεράσει όλους τους υπόλοιπους ενδοιασμούς πριν πάρουμε την απόφαση να το φάμε.
Καλή σας όρεξη λοιπόν!!

https://www.youtube.com/watch?v=RrPMTWKLhxA

1 Σχόλιο στο Το χάμπουργκερ

  1. Χρύσα Πριοβόλου // 20/11/2014 á 12:02 // Απάντηση

    Σε αγαπώ γι’αυτό το δώρο!! Χαχαχαχα

Αφήστε Σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.


*